Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان دانشگاه صدرا در نامه‌ای به وزیر علوم تحقیقات و فناوری نسبت به وضعیت این دانشگاه انتقاد کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان دانشگاه صدرا در نامه‌ای به منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری نسبت به وضعیت این دانشگاه انتقاد کردند.   متن این نامه به شرح زیر است:   وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری
جناب آقای دکتر منصور غلامی
سلام علیکم
همانگونه که مستحضرید که احتمالا نیستید؛ موسسه غیر انتفاعی صدرالمتالهین (صدرا) تهران در شهریورماه سال ۹۶ پس از ۶ سال تعلل و بهانه تراشی مکان برگزاری کلاس‌های درسی و خدمات اداری خود را بدون اطلاع وزارت علوم به ساختمانی در منطقه ۲۲ تهران منتقل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال‌های قبل از این، قبل از شروع سال تحصیلی به بهانه انتقال به مکان جدید، موسسه شهریه ترم را ۵۰ روز زودتر از دانشجویان اخذ می کند، اما در شروع ترم مشخص می شود که هنوز مکان دانشگاه تکمیل و آماده بهره برداری نشده است.
اما در مهر ۹۶ زمانی که دانشجویان به محل جدید موسسه مراجعه کردند، کلاس‌های درس و خدمات اداری در یک مکان ناایمن و در ۶ طبقه منفی یک ساختمان نیمه ساز با پیشرفت ۴۵ درصدی ساخت مواجه شدند؛ که بحمدالله با پیگیری‌های مستمر دانشجویان ومساعدت و جدیت وزارت مطبوع پس از یکسال جهت تکمیل سازه، موسسه تعطیل وکلاس‌ها (فقط دروس نظری) به شکلی نامناسب در دانشگاه پیام نور واحد غرب تهران برگزار شد.
پس از آن نیز در فروردین ۹۸ کلاس‌های آموزشی تا خردادماه در مکان موسسه برگزار شد.
اما امروز موسسه آموزش عالی صدرالمتالهین (صدرا) با وجود دانشجویان متعدد رشته‌های فنی و مهندسی در یک گرداب بزرگ بنگاه اقتصادی فرورفته است.
حال و روز شرایط علمی موسساتی که مبنای عملکردشان منابع سرشار مالی باشد، نمی‌تواند غیر از این باشد که صرفا شهریه زیادی دریافت کنند و دانشجویان را با یک کلاف سر در گم رها کنند.
هیئت علمی که یکی از بنیادی‌ترین نیاز‌های یک فضای علمی آکادمیک است، موسسه از نعمت آن بی بهره است.
البته شاید دلیل عمده آن نپرداختن حق الزحمه‌های هیئت علمی باشد که در بعضی رشته‌ها موسسه اقدام به قرض گرفتن هیئت علمی پاره وقت از دانشگاه‌های دیگر می‌کند!
وزارت محترم علوم و خاصتا شورای گسترش آموزش عالی باید به طور دقیق مدارک و مستندات مربوط به اعضای هیئت علمی موسسه صدرالمتالهین را بررسی کند تا مشخص شود رشته‌های تحصیلی در این موسسه وجود دارد که اصلا هیئت علمی ندارد و آن روز هم که مجوز این رشته گرفته شده مشخصا هیئت علمی قرض بوده است!
در اینجا مجال پرداختن به عملکرد‌ها نیست، اما برای مثال سعید صبوری که در مقام ریاست موسسه هستند، مدیرگروه رشته عمران گرایش‌های ارشد، ریاست دانشکده عمران دانشگاه خواجه نصیر، معاون عمرانی موسسه صدرا، عضو هیئت مدیره موسسه صدرا و... هستند. ایشان به عنوان عضو هیئت علمی و مدیرگروه و رییس موسسه صدرا که سالهاست ریاستش براین مسند حواشی زیادی را ایجاد کرده است هیچ گاه در موسسه حضورندارد و فقط می تواند با مدیریت تلفنی از دانشگاه خواجه نصیر امور را مدیریت کند!
موضوعاتی که امروز مطرح است، شاید از نگاه مقام محترم وزارت ناظر به مسائل داخلی است، اما بیشتر این اتفاقات که کاهش شدید نرخ علمی را رقم می زند وابسته به عدم نظارت صحیح وپایش مستمر از وضعیت موسسه است که بی توجه بودن مسئولان صدرا گریبان دانشجویان گرفتار در موسسه را گرفته است.
سیاست «شهریه را اول ترم پرداخت کن و به چیزی کار نداشته باش!» سیاست بنگاه داری با پولی است که به ازای خدمات علمی و آموزشی پرداخت شده، اما با آن برج سازی و زمین داری می‌شود و کمترین توجه به مقوله آموزش و پژوهش نمی‌شود.

شاید بتوان از اداره آموزش‌های آزاد، غیر دولتی و غیرانتفاعی وزارت علوم پرسید:

علت برگزاری کلاس‌های درسی دانشجویان دانشگاهی که اغلب رشته‌های آن فنی، مهندسی و تخصصی است و کارگاهی برای واحد‌های فنی وجود ندارد چیست؟

علت برگزاری کلاس درسی که در آن ایمنی وجود ندارد به طوری که نیروی برق آن با ژنراتور و آب شرب آن از چاه آب تامین می‌شود چیست؟
علت وجود موسسه‌ای که سالن تربیت بدنی ومرکز مشاوره و دفتر ارتباط با صنایع و. ندارد چیست؟
اصلا علت وجود موسسه‌ای که تعدادی از کلاس‌های آن در کیلومتر‌ها آن طرف‌تر برگزار می‌شود چیست؟
کلاس‌های درس رشته مهندسی پزشکی در دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب
کلاس‌های درس رشته برق در هنرستان غیر انتفاعی دانش منطقه ۴ تهران
کلاس‌های درس رشته عمران در موسسات آموزشی آزاد
کلاس‌های تربیت بدنی در سالن‌های شهرداری
این بخشی از مدیریت ویژه مسئولین موسسه صدرا است که به آن افتخار می‌کنند.
پاسخ به این سوالات بسیار ساده است: عدم نظارت جدی و به دور از جانب داری.
سوال دانشجویان این است در موسسه آموزش عالی صدرالمتالهین (صدرا) تهران به طور میانگین از سال ۹۴ هرسال ۲۵ درصد شهریه افزایش یافته است آیا به همین میزان خدمات و امکانات هم افزایش داشته است؟
به طور حتم خیر. بلکه امکانات و خدمات ضعیف‌تر و رو به افول بوده است و کلاس دانشجویان از روی زمین به زیر زمین و پارکینگ منتقل شده است!
حال باید گفت: معاونت محترم آموزشی وزارت علوم چگونه با این شرایط ظرفیت جذب دانشجوی جدید در مقاطع کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی و کارشناسی ارشد را به موسسه صدرا داده است؟
استفاده از حربه تهدید، رانت و بزرگ نمایی و ارتباطات جناحی با برخی مسئولین و اعضای هیئت امنا و هیئت موسس بلای جان مطالبات دانشجویان شده است.
در مسئله پیگیری مطالبات دانشجویان از مسئولین موسسه، اسم ازفردی است که فقط نامش لرزه به جان دانشجویان می‌اندازد و دانشجو را با ایشان طرف می‌کنند و تهدید به اخراج دانشجو. بهره برداری از نام و جایگاه برخی مسئولین کشوری برای تهدید در مقابل پاسخ به مطالبات ساختمان کنونی موسسه صدرالمتالهین از کمترین امکانات آموزشی، کارگاهی و پژوهشی بی بهره و توان برگزاری کلاس‌های تخصصی و فنی را ندارد.
حال با عنایت به مراتب و مسائل پیش آمده پیرامون موسسه صدرالمتالهین (صدرا) تهران از مقام محترم وزارت علوم، تحقیقات وفناوری تقاضا می‌گردد این مسئله با مدیریت مستقیم حضرتعالی پیگیری و دست رانت و بنگاه داری اقتصادی از این موسسه قطع شود. ان شاالله نتایج و برکات این کار برای همه دانشجویان ملموس و مشهود باشد.

با تجدید احترام –جمع کثیری از دانشجویان موسسه آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی صدرالمتالهین (صدرا) تهران

رونوشت:
معاون آموزشی وزیر جناب آقای خاکی صدیق- جهت استحضار
معاون آموزش‌های آزاد و غیر انتفاعی
معاون بازرسی و رسیدگی به شکایات
کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی
اتحادیه دانشگاه‌های غیرانتفاعی
سازمان سنجش آموزش کشور

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صدرا نامه وزیر علوم منصور غلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۷۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد

به گزارش خبرنگار گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران با تفکری ترکیبی و بین‌رشته‌ای در سراسر کشور، تحت حمایت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) توسط موسسه جغرافیا دانشگاه تهران و اندیشگاه هزاره سوم آریان شار و با همکاری پژوهشکده سوانح طبیعی و سایر حامیان برگزار شد.

در این رویداد که با استقبال بیش از ۱۵۰ نفر از اساتید، متخصصین، دانشجویان و علاقمندان به حوزه سکونتگاه‌های انسانی همراه بود سعی شد تا فضایی مناسب برای تبادل اطلاعات، تجربیات و دانش در زمینه سکونتگاه‌های انسانی ایران فراهم شود و فرصتی را فراهم می‌کند تا پژوهشگران، مدیران دولتی و اهل صنعت در این حوزه با یکدیگر در ارتباط باشند و نتایج تحقیقات جدید، فناوری‌های نوین و راهکار‌های کاربردی را به اشتراک گذارند.

در ابتدای مراسم، سخنرانی کوتاهی توسط کرامت الله زیاری (رئیس همایش) و سپس محمد فلاح (معاون پژوهشی و نوآوری سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح) انجام شد و بعد از آن پنل‌های تخصصی و مقالات توسط اعضای هیئت علمی و مسئولان اجرایی مرتبط ارائه شد.

در پنل اول این همایش که توسط شرکت عمران شهر‌های جدید ارائه شده بود، سعید غفوری (رئیس هیئت مدیره و سرپرست شرکت مادر تخصصی عمران شهر‌های جدید)، امین مسعودی (مدیر کل دفتر شهرسازی و معماری شرکت عمران شهر‌های جدید)، رامین ساعد (معاون دفتر شهرسازی و معماری شرکت عمران شهر‌های جدید)، اسنفدیار زبردست (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران) و ابوالفضل مشکینی (عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس) به ارائه سخنرانی در خصوص موضوع «سکونت گاه‌های جدید ساحلی بستر هم افزایی ملی پیشران تحقق سیاست‌های کلان اقتصاد» پرداختند.

* نقش آمار مهاجرت و تحولات جمعیتی در برنامه‌ریزی‌های شهری و روستایی محور پنل دوم

پنل دوم به صورت تخصصی به مرکز آمار ایران اختصاص داشت که در آن فریبزر محمدی (رئیس کمیته توسعه و آمایش سرزمین مجمع تشخیص مصلحت)، رسول صادقی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)، الهام فتحی (رئیس گروه آمار‌های جمعیت مرکز آمار ایران)، سید علی بدری (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)، سید مهدی موسی کاظمی (عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور تهران) و ذبیح الله ترابی (عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس) به ارائه سخنرانی در خصوص «نقش آمار مهاجرت و تحولات جمعیتی در برنامه‌ریزی‌های شهری و روستایی با محوریت سکونت گاه‌های انسانی» پرداختند.

* اهمیت ایجاد ژئو پارک بر توسعه اقتصادی

در ادامه این برنامه؛ پنل دانشگاه بین‌المللی چابهار با حضور محمد جمشیدی (عضو هیئت علمی دانشگاه) در خصوص چالش‌های تاب آوری در شهر‌های ایران برگزار شد. بخش بعدی این پنل توسط رزیتا فرجامی (عضو هیئت علمی دانشگاه) و در خصوص موضوع اهمیت ایجاد ژئو پارک بر توسعه اقتصادی و گردشگری پایدار در چابهار برگزار شد.

* در پنل ارائه مقالات چه گذشت؟

در بخش پنل ارائه مقالات و در پنل اول قاسم عزیزی (عضو هیات علمی دانشگاه تهران) در خصوص سکونتگاه‌های شهری - روستایی در معرض آلاینده‌های دی اکسید نیتروژن و دی اکسید گوگرد در ایران به سخنرانی پرداخت.

در ادامه این پنل حسین حاتمی نژاد (عضو هیات علمی دانشگاه تهران) سخنران بعدی این پنل بود که به تحلیل فضای تاب آوری در سکونت گاه‌های غیر رسمی با تأکید بر بعد کالبدی پرداخت.

بخش آخر مقالات این پنل توسط علیرضا دربان آستانه (استادیار جغرافیا و برنامه ریزی روستایی دانشگاه تهران) با موضوع الگوی توسعه مسکن هوشمند در نواحی روستایی ارائه شد.

در پنل دوم ارائه مقالات، رضا بابائیان آتنی (عضو هیات علمی دانشگاه) به نقش عوامل طبیعی در استقرار سکونتگاه‌های انسانی پرداخت.

پارسا ارباب (عضو هیات علمی دانشگاه تهران) سخنران دیگر این پنل بود که به موضوع ارزیابی اثرات محیط زیستی توسعه پرداخت.
همچنین ملیکا کمال زارع (عضو هیات علمی دانشگاه) نیز به ارائه ارزیابی تطبیقی برنامه ریزی مسکن با توجه به موضوع زمین در طرح‌های جامع شهری پرداخت.

مهرداد رحمانی (کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری) نیز سخنران پایانی این پنل بود که در خصوص تدوین چارچوب برنامه ریزی به منظور تقویت نقش تعادل بخشی شهر‌های میانی سخنرانی کرد.

*ثبت نام بیش از ۴۹۰ نفر در همایش

شهرام چرخان دبیر اجرایی رویداد هم در گفتگویی از ارسال ۲۹۱ مقاله به دبیرخانه همایش خبر داد و گفت: از این تعداد، ۶۰ مقاله از استاندار‌های لازم برخوردار نبودند و از چرخه ارزیابی کنار گذاشته شدند. به گفته وی سطح علمی مقالات در حد بالایی قرار داشت و حضور اساتیدی از دانشگاه‌های تهران، تربیت مدرس، خوارزمی، همدان، کردستان سبب شد تا وزن و اعتباری مقبولی به این همایش بدهند. 
وی ادامه داد: با توجه به استقبال خوب دستگاه‌های دولتی و برگزاری پنل‌های تخصصی در این همایش و همچنین ثبت نام ۴۹۰ نفر و استقبال بیش از ۱۵۰ نفر از اساتید و دانشجویان از همایش ما را بر آن داشته تا برای برگزاری هرچه جدی‌تر آن در سال آتی از الآن برنامه ریزی کنیم.

به گفته چرخان، اولین همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران با موضوعات مختلفی از جمله طراحی و برنامه‌ریزی شهری، مدیریت سکونتگاه‌های شهری و روستایی، نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در سکونتگاه‌های هوشمند، انرژی و محیط‌زیست، حمل‌ونقل پایدار و بهینه‌سازی منابع در سکونتگاه‌ها، مسائل اجتماعی و اقتصادی سکونتگاه‌ها و سایر زمینه‌های مرتبط برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بلای جان پرسپولیس پس از 120 (عکس)
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند
  • ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا
  • وجدان بیدار دانشجویان دنیا را در دفاع از مظلوم می‌ستایم
  • دانشگاه واشنگتن دانشجویان را به اخراج و تعلیق تهدید کرد
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • گسترش اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه / اعتصاب اعضای هیئت علمی دانشگاه تگزاس